Mesajul lui Nicolae Ciucă după ce a fost desemnat de conducerea PNL să candideze la alegerile prezidenţiale: România are nevoie de un preşedinte cu un caracter format în ani de muncă şi responsabilitate

  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un prim mesaj după desemnarea sa drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.
  • Mă onorează decizia, iar România are nevoie de un preşedinte cu un caracter format prin ani de muncă şi responsabilitate, a spus Ciucă.
Urmărește
138 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Nicolae Ciucă după ce a fost desemnat de conducerea PNL să candideze la alegerile prezidenţiale: România are nevoie de un preşedinte cu un caracter format în ani de muncă şi responsabilitate

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Mă onorează decizia Biroului Politic Naţional prin care am fost desemnat, în unanimitate, candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale. Intru în această competiţie bazându-mă pe singurul sondaj real: votul românilor la alegerile din 9 iunie”, a transmis Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a enumerat calităţile pe care trebuie să le aibă viitorul preşedinte al României.

„Ambele runde de alegeri de la sfârşitul anului sunt cruciale pentru viitorul ţării. Aşa cum am mai spus, România are nevoie de un preşedinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă şi le aşteaptă de la conducătorii lor: respect pentru educaţie, pentru litera legii, devotament faţă de familie şi un caracter format prin ani de muncă şi responsabilitate. Adică un şef de stat care să asigure securitatea şi stabilitatea de care ţara are nevoie, să fie responsabil în acţiunile sale şi care să fie un preşedinte al tuturor românilor”, a precizat Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a fost desemnat, joi, în mod oficial, drept candidat al PNL pentru alegerile prezidenţiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici