Mihaela Popa propune o dezbatere reală în PDL a platformei iniţiate de Macovei, Preda şi Voinescu

Liderul PDL Iaşi, Mihaela Popa, susţinător al moţiunii Vasile Blaga la congresul partidului, consideră necesară o dezbatere reală în partid a platformei în 35 de puncte iniţiată de Monica Macovei, Cristian Preda şi Sever Voinescu, precizând că va propune echipei Blaga să ia în discuţie documentul.

4 afișări

Mihaela Popa a afirmat, joi, într-un comunicat transmis presei, că este "mai mult decât necesară o dezbatere reală asupra platformei cu cei 35 de paşi necesari reformării PDL", ea adăugând că va propune echipei Blaga, din care face parte, să ţină cont de propunerile celor trei democrat-liberali, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Voi propune echipei din care fac parte să avem o dezbatere pe aceste 35 de puncte, având încrederea că aceste propuneri se vor regăsi în viitoarele moţiuni. După data de 15 mai avem nevoie de un partid revigorat care să se concentreze pe lupta împotriva corupţiei şi o bună funcţionare a instituţiilor statului. Indiferent de ce moţiuni susţinem şi de cine va fi viitorul preşedinte al PDL, aceste propuneri trebuie dezbătute. Personal, susţin multe din punctele acestei platforme, pe care de altfel le-am propus în organizaţia pe care o conduc", a afirmat Mihaela Popa.

Liderul PDL Iaşi, Mihaela Popa, şi-a arătat recent susţinerea pentru moţiunea Vasile Blaga în interiorul partidului, ea precizând că a participat la elaborarea documentului.

Alţi doi democrat-liberali ieşeni, Gabriel Grigore, secretar general PDL Iaşi, şi consilierul local Cătălin Toma au declarat că susţin platforma iniţiată de Macovei, Preda şi Voinescu.

Cristian Preda, Sever Voinescu şi Monica Macovei au lansat, miercuri, pe blogurile personale, o platformă cu 35 de idei pentru ca PDL să devină "un partid popular modern", precizând că, deşi este vremea semnăturilor, ei cred că este vremea dezbaterilor.

Platforma propusă de ei sub titlul "PDL - un partid popular modern. 35 de paşi necesari", cuprinde măsuri pe care, în opinia lor, partidul ar trebui să le ia pentru a se construi ca singurul partid de dreapta din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici