Mihai Tudose, atac la PNL: Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr

„Dl Ciucă, da, el, şefu’ la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR”, scrie pe Facebook Mihai Tudose: „Au mai trăit acest vis. (...) Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr, de vis să cumperi izolete, măşti”.

Urmărește
1106 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, atac la PNL: Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr

Mihai Tudose, atac la PNL: Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr

„Dl Ciucă, da, el, şefu’ la PNL declară senin că visul liberal este să guverneze cu USR. Ne aducem aminte cum ei au mai trăit acest vis… E drept că pentru România visul lor era coşmarul românilor! Pentru ei era de vis să dea miliarde pe vaccinuri fără număr, de vis să cumperi izolete, măşti şi tot ce le-a mai trecut prin cap la ce preţuri au dorit, să faci praf sectorul energetic, să poţi să faci împrumuturi fără număr la dobânzi colosale, să semnezi cel mai jalnic PNRR (şi să-l prezinţi ca cel mai bun din galaxie)… Acesta este visul lor. Şi coşmarul României!!!”, scrie Mihai Tudose.

„Partea bună constă în faptul că dacă tot sunt la un loc… nu trebuie să ne mai întrebăm care dintre ei au făcut ţăndări tot şi care dintre ei au fost de acord şi au girat nenorocirile... Staţi grupaţi şi asumaţi-vă în mod egal <marile realizări> de data trecută!!!”. adaugă europarlamentarul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici