Mihai Tudose: Cartea cu ostaşul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL

„Cartea cu ostaşul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL, cu bonul de la achiziţie ca dovadă a ataşamentului faţă de doctrină”, spune miercuri europarlamentarul PSD Mihai Tudose, în urma replicilor pe această teamă dintre Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu.

Urmărește
337 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: Cartea cu ostaşul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL

Mihai Tudose: Cartea cu ostaşul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL

„Două declaraţii de neratat azi! 1. Dl. Preşedinte-Autor Ciucă: cartea (a lui, evident) va fi un bestseller! 2. ⁠Rareş Bogdan: românii nu citesc; după Capra cu trei iezi, unii vor mai ţine, în sfârşit, mâna pe o carte a lui Nicolae Ciucă!”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

Acesta trage două concluzii în urma declaraţiilor citate.

„1. Cartea cu ostaşul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL (cu bonul de la achiziţie ca dovadă a ataşamentului faţă de doctrină) 2. ⁠Acesta fiind publicul-ţintă… recomandarea domnului Rareş Bogdan (care-şi cunoaşte bine partidul 😂), pare a avea suport în realitate… P.S.: Să alături opera Preşedintelui cu Capra cu trei iezi… e dovadă de talent…. Sau a citit-o şi pare că seamănă!”, adaugă vicepreşedintele PSD.

Declaraţiile lui vin după replicile cu referire la cartea scrisă de Nicolae Ciucă dintre preşedintele PSD şi liderul PNL.

Întrebat miercuri cum priveşte utilizarea banului public, din subvenţiile de la partid, de către PNL, care ar fi plătit din subvenţiile de la partid panourile cu Nicolae Ciucă, cu mesajul „un ostaş în slujba ţării”, Marcel Ciolacu a fost ironic.

„Am înţeles că au fost folosite la lansarea unei cărţi (scrise de Ciucă - n.r.). O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ţinem cont de ce promovare a avut”, a spus Ciolacu.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească şi el cartea, poate avea multe de învăţat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către iniţiative caritabile”, a fost replica liderului PNL Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici