Mihai Tudose iese la atac: Ciucă deja caută „vinovaţi” pentru eşec. Să se echipeze cu pijamale de camuflaj

  • Europarlamentarul PSD Mihai Tudose spune că Nicolae Ciucă deja caută vinovaţi pentru eşec şi vorbeşte despre „oameni răi” care fac „jocurile puterilor străine ostile”.
  • „Ar trebui să te echipezi cu pijamaua de camuflaj şi să efectuezi mult nani. Că poate vine şi visul cu preşedinţia”, spune Tudose.
Urmărește
195 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose iese la atac: Ciucă deja caută „vinovaţi” pentru eşec. Să se echipeze cu pijamale de camuflaj

Mihai Tudose iese la atac: Ciucă deja caută „vinovaţi” pentru eşec. Să se echipeze cu pijamale de camuflaj

„Ciucă. Ciucă dezlănţuit. Ciucă cel care recită (greu da’ asta e) textele scrise de alţii cu lista de oameni răi care nu-l lasă să intre în turul doi. Ciucă cel care deja caută „vinovaţi” pentru eşec. Ba că nişte oameni răi au făcut ceva la Curtea Constituţională şi au eliminat un candidat... Tot nişte oameni răi, care nu mănâncă fasole teci la popotă, vor chipurile să dea voturi altui candidat ca să nu prindă el, Ciucă, un onorabil loc în primii cinci în primul tur”, spune Mihai Tudose.

Tudose spune că Ciucă vede cum „tot oamenii aceia răi sunt acum acuzaţi că fac jocurile „puterilor străine ostile” care vor să ne pape” şi îi aminteşte lui Ciucă faptul că a mai auzit asta „în 1989 de la alt Nicu... Şi tot aşa... spre ridicolul absolut... ”.

Social-democratul îi recomandă lui Ciucă „să doarmă suficient”.

„Nicule, visul tău poate deveni realitate, dar tu nu dormi suficient de mult. Aşa că un sfat bun ar fi să te echipezi cu pijamaua de camuflaj şi să efectuezi mult nani! Că poate vine şi visul cu preşedinţia!”, afirmă Mihai Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici