Ministerul britanic al Apărării: Controlul statului rus asupra informaţiilor creşte

Controlul statului rus asupra informaţiilor creşte, transmite sâmbătă Ministerul britanic al Apărării, care susţine că autorităţile de la Moscova încetinesc deliberat traficul pe unele reţele sociale.

Urmărește
271 afișări
Imaginea articolului Ministerul britanic al Apărării: Controlul statului rus asupra informaţiilor creşte

Imagine cu caracter ilustrativ

Rusia restricţionează accesul la informaţii în încercarea de a limita criticile la adresa invaziei sale asupra Ucrainei, a declarat Ministerul Apărării din Marea Britanie, potrivit The Guardian.

Într-o postare pe X, Ministerul a spus că autorităţile ruse „încetinesc în mod deliberat” traficul pe WhatsApp şi YouTube şi că acesta din urmă ar putea fi „blocat cu totul în toamna anului 2024”.

Controlul statului rus asupra informaţiilor „creşte”, a mai transmis ministerul britanic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici