Ministrul de Externe, discuţii cu un oficial american despre accederea în Programul Visa Waiver

Ministrul afacerilor externe Luminiţa Odobescu a discutat cu Alejandro Mayorkas, Secretarul pentru Securitate Internă al SUA, pe măsurile, inclusiv cele legislative, luate de partea română pentru îndeplinirea criteriilor pentru accederea în Programul Visa Waiver.

Urmărește
124 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Externe, discuţii cu un oficial american despre accederea în Programul Visa Waiver

Ministrul de Externe, discuţii cu un oficial american despre accederea în Programul Visa Waiver

Ministrul Odobescu a prezentat oficialuluii american, joi, efortul întregii administraţii pentru implementarea acestor măsuri şi a apreciat cooperarea constantă şi strânsă cu SUA pentru realizarea obiectivului comun al accederii României în acest program Visa Waiver.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de MAE, secretarul Mayorkas a menţionat cooperarea eficientă cu instituţiile din România implicate în proces. Totodată, a exprimat încrederea în menţinerea ritmului şi a dialogului constant cu toţi actorii relevanţi pentru parcurgerea etapelor necesare în atingerea obiectivului desemnării României ca parte în Programul Visa Waiver.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici