Ministrul Muncii deschide lista candidaţilor PSD Argeş pentru Parlament

  • Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, deschide lista candidaţilor PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor.
  • Lista PSD Argeş pentru Senat este deschisă de senatorul Ovidiu Puiu.
Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii deschide lista candidaţilor PSD Argeş pentru Parlament

„Alegerile locale şi cele europarlamentare de anul acesta atestă faptul că principala şi cea mai importantă forţă politică este reprezentată de echipa PSD. Rezultatele de la Consiliul Judeţean şi ale colegilor noştri primari arată că echipa social-democrată se bucură de încrederea argeşenilor. Faptele au fost de fiecare dată politica noastră, a echipei Ion Mînzînă şi a primarilor care, prin ceea ce au reuşit să facă, au arătat că sunt cei mai performanţi şi respectaţi oameni din comunităţile dânşilor. Astăzi venim în faţa argeşenilor cu gândul de a continua construcţia pentru Argeş. Dar gândul nostru nu se îndreaptă doar către argeşeni, se îndreaptă către toţi românii. Ne dorim ca în echipă cu preşedintele Marcel Ciolacu să avem o Românie în care veniturile românilor să continue să crească. Ne dorim o Românie reindustrializată şi în care să finalizăm autostrăzile, inclusiv Piteşti-Sibiu. Ne dorim o ţară în care protejăm drepturile celor din diaspora şi le oferim o şansă în plus să se întoarcă acasă. Ne dorim o ţară sigură, în care tinerii să fie feriţi de tentaţia drogurilor şi nu numai! Aceasta este România pentru care noi, echipa social-democrată, muncim şi pe care, împreună cu dumneavoastră, cu toţi argeşenii, cu toţi românii, ne dorim să o transformăm în realitate. Sunt convinsă că vom avea o victorie frumoasă, aşa cum am avut de fiecare dată în Argeş, şi pentru asta le mulţumim argeşenilor care de fiecare dată ne-au creditat cu încrederea dânşilor”, a declarat ministrul Simona Bucura Oprescu.

Lista PSD Argeş pentru Senat este deschisă de senatorul Ovidiu Puiu, profesor universitar doctor.

„Să nu uităm de unde am plecat şi unde ne aflăm, am început în opoziţie şi astăzi ne aflăm la guvernare cu un guvern condus de preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Acest guvern cred că a făcut cele mai spectaculoase lucruri din ultimii 30 de ani, începând cu Legea Pensiilor al cărei artizan, ministrul Simona Bucura-Oprescu, este azi aici cu noi. În urmă cu 4 ani, preşedintele Ion Mînzînă spunea că o să aducă Argeşul pe primul loc. Astăzi, Argeşul este pe primul loc. Niciodată în ultimii peste 30 de ani nu au fost mai multe investiţii, fie că vorbim de drumuri, fie că vorbim de şcoli, fie că vorbim de reţele de canalizare, fie că vorbim de stadionul din Trivale şi enumerarea poate să continue, iar acest lucru este meritul echipei Partidului Social Democrat. Preşedintele Marcel Ciolacu este calea sigură pentru prosperitatea României, iar echipa Partidului Social Democrat este garantul că vor continua investiţiile pentru locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite, pentru dezvoltare şi pentru un nivel de trai mai bun. Eu am convingerea că noi ca naţiune avem nevoie de unitate mai mult ca oricând, iar această unitate vine în principal din valorile cultivate de PSD: tradiţie, familie şi, mai presus de orice, credinţa în bunul Dumnezeu! Mergem împreună la victorie”, a spus Ovidiu Puiu.

În judeţul Dâmboviţa, lista pentru Camera Deputaţilor e deschisă de fostul premier Victor Ponta, iar cea de la Senat de Titus Corlăţean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici