Mircea Geonă candidează la preşedinţie în 2024: „Decizia mea e luată. Voi anunţa oficial după ce termin mandatul la NATO, în câteva zile”

  • Mircea Geoană: „Voi fi un preşedinte implicat”.
  • Mircea Geoană: „Am o problemă cu eficacitatea în statul român”.
  • Mircea Geoană: „Îmi voi anunţa candidatura oficial în câteva zile”.
Urmărește
1471 afișări
Imaginea articolului Mircea Geonă candidează la preşedinţie în 2024: „Decizia mea e luată. Voi anunţa oficial după ce termin mandatul la NATO, în câteva zile”

Mircea Geonă candidează la preşedinţie în 2024: „Decizia mea e luată. Voi anunţa oficial după ce termin mandatul la NATO, în câteva zile”

Mircea Geoană a vorbit, la un post de televiziune din România, despre perspectiva candidaturii sale la preşedinţia României, în 2024.

„La nivel personal, decizia mea e luată (candidatura la preşedinţie). Voi anunţa oficial, formal, după ce termin mandatul la NATO, în câteva zile. Voi fi un preşedinte implicat care să tragă la răspundere politicienii atunci când nu-şi respectă promisiunile. Modul cum funcţionează politicul a devenit un obstacol în dezvoltarea ţării.”

Preşedintele are avantajul de a comunica cu poporul, lucru care n-a fost exercitat în ultimii ani. Am o problemă cu eficacitatea în statul român. Asta aşteaptă românii de la preşedintele lor.

Jocul este mult mai deschis acum, nu e clar cine intră în turul 2. Este bine pentru democraţia românească ca jocul e deschis. Dacă eram omul sistemului, câştigam în 2009. Atunci a câştigat omul sistemului”, a spus Mircea Geoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici