Mircea Marinescu, noul director al Monitorului Oficial

Secretarul general al Camerei Deputaţilor Gheorghe Barbu a declarat, luni, că noul director al Regiei Autonome Monitorul Oficial este Mircea Marinescu.

Urmărește
207 afișări
Imaginea articolului Mircea Marinescu, noul director al Monitorului Oficial

Mircea Marinescu, noul director al Monitorului Oficial

Mircea Marinescu, propus de PDL, îl înlocuieşte în funcţie pe Liviu Moraru, care a solicitat, săptămâna trecută, eliberarea din funcţie.

Barbu a precizat, duminică, pentru MEDIAFAX, că Liviu Moraru a depus joi la secretariatul general al Camerei o solicitare pentru eliberarea sa din funcţie, solicitare pe care a Barbu a aprobat-o. Secretarul general al Camerei a precizat, însă, că eliberarea oficială din funcţie a lui Moraru va avea loc luni.

"Domnul Moraru va fi eliberat din funcţie cu acordul părţilor", a spus Barbu arătând că Liviu Moraru nu şi-a motivat cererea de eliberare din funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici