Mitrea: Nu am o strategie pentru situaţia în care Diaconescu nu intră în turul doi

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu are pregătită o strategie pentru situaţia în care candidatul partidului la Primăria Capitalei, Cristian Diaconescu, nu va reuşi să intre în turul doi de scrutin.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Nu am o strategie pentru situaţia în care Diaconescu nu intră în turul doi

Mitrea: Nu am o strategie pentru situaţia în care Diaconescu nu intră în turul doi (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat ce va face dacă în turul doi de scrutin la alegerile pentru funcţia de Primar General al Bucureştiului se vor califica Sorin Oprescu şi un alt candidat decât cel al PSD, Mitrea a răspuns: "În turul doi la Bucureşti va fi Cristian Diaconescu cu Oprescu sau cu Blaga şi îl vom sprijini pe Diaconescu. Nu am alt răspuns în partid astăzi. Nu îţi pui o asemena problemă. Dacă, Doamne fereşte, se întâmplă, vezi atunci ce faci, dar noi nu ne punem o asemenea problemă, nu intrăm cu o strategie pentru turul doi alta decât Cristian Diaconescu”.

„Nu am făcut-o (strategia, n.r.). Dacă - Doamne fereşte, bat în lemn - se va întâmpla, o scriu duminică noaptea, dar nu intru cu altă strategie, pentru că nu cred în ea”, a adăugat Mitrea.

El a mai spus că PSD a demonstrat, în campanie, că nu a jucat "la două capete" în ceea ce priveşte candidatura lui Sorin Oprescu şi a admis că aceasta a fost principala linie de atac a PDL împotriva PSD, care a fost construită "destul de bine".

"În ceea ce priveşte încercarea, din afara partidului, de a se spune că jucăm la două capete cu Sorin Oprescu, am demonstrat că nu e aşa. De fapt, asta a şi fost principala linie de atac a PDL împotriva PSD, pe care au reuşit să o construiască destul de bine", a spus Mitrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici