Mitrea: Nu puteam să mă văd cu Blaga, sunt de sâmbătă la Munchen

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu avea cum să se întâlnească cu Vasile Blaga, aşa cum a susţinut Sorin Oprescu, întrucât se află, de sâmbătă, într-un spital din Munchen.

Urmărește
18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Nu puteam să mă văd cu Blaga, sunt de sâmbătă la Munchen

Mitrea: Nu puteam să mă văd cu Blaga, sunt de sâmbătă la Munchen (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a spus că afirmaţia candidatului independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, despre o presupusă întâlnire a lui cu democrat-liberalul Vasile Blaga, este falsă.

El a precizat că se află, de sâmbătă, într-un spital din Munchen, pentru o intervenţie chirurgicală pe care a amânat-o din cauza campaniei electorale.

"Fiind de sâmbătă la Munchen, este limpede că nu aveam cum să mă întâlnesc cu Blaga acum două zile. Nu m-am întâlnit cu Blaga, sau cu Oprescu, sau cu alţi contracandidaţi PSD din Bucureşti, de mai bine de două luni şi jumătate. În plus, cu Blaga nu cred că am fost vreodată în vreun restaurant, iar cu Oprescu este posibil să fi fost acum mulţi ani, când se mai întâlnea conducerea PSD", a declarat Mitrea.

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marţi, că, în urmă cu două zile, Vasile Blaga şi Miron Mitrea au început "negocierile directe", împărţindu-şi sectoarele Bucureştiului.

Oprescu a susţinut că Vasile Blaga, candidatul PDL la Primăria Capitalei, şi Miron Mitrea, coordonatorul campaniei electorale a PSD, "au lăsat orice pretenţie de verticalitate deoparte" şi "au pus soarta bucureştenilor pe un şerveţel de restaurant", împărţindu-şi sectoarele Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici