Mizil le-a împărţit parlamentarilor PDL scrisori, cerându-le să iasă din mentalitatea de mercenari

Deputatul PSD Oana Niculescu-Mizil le-a distribuit, miercuri, parlamentarilor PDL, în timp ce se dezbătea în Parlament moţiunea de cenzură, scrisori în care le cerea să renunţe la mentalitatea de mercenari politici.

Urmărește
7 afișări

Scrisoarea pe care Mizil le-a distribuit-o parlamentarilor PDL începe astfel: "Mă adresez ţie cu speranţa că, oricâte greşeli ai făcut în trecut susţinând măsurile Guvernului Boc, vei avea tăria de a te ridica la înălţimea şi responsabilitatea poziţiei pe care o deţii. Sunt momente în care trebuie să abandonezi mentalitatea de mercenar politic şi să exersezi, chiar dacă pentru scurt timp, atitudinea unui om de stat".

Deputatul PSD le spunea parlamentarilor PDL că în fiecare din cele 11 ocazii în care Guvernul Boc şi-a angajat răspunderea în Parlament au primit "o palmă", dar au stat cuminţi în bancă şi cu privirea în pământ.

Mizil arată în scrisoare că, pentru a reprezenta oamenii, parlamentarii PDL ar trebui să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, PNL şi PC.

"Este de datoria ta să te faci glas al nemulţumirii oamenilor, aşa cum este datoria unui om simplu care se trezeşte cu noaptea în cap să meargă la serviciu pentru câteva sute de lei pe lună. Acel om se aşteaptă ca tu să nu îi întorci spatele acum şi să votezi bine, în favoarea demiterii Guvernului Boc. Te rog ca de această dată să îţi dea Dumnezeu gândul cel bun şi să nu-i mai dezamăgeşti pe români", se arată în finalul scrisorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici