Motreanu: Democraţii fac un joc parşiv în cazul votului uninominal

Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, membru în Comisia parlamentară de elaborare a codului electoral, a declarat, luni, că PD, în pofida faptului că susţine public introducerea sistemului de vot uninominal, nu îşi doreşte de fapt acest lucru.

3 afișări
Imaginea articolului Motreanu: Democraţii fac un joc parşiv în cazul votului uninominal

Motreanu: Democraţii fac un joc parşiv în cazul votului uninominal

De asemenea, Motreanu a susţinut că, din ultimele declaraţii publice, reiese o diferenţă de opinie între preşedintele Traian Băsescu şi PD pe tema votului uninominal. El a menţionat totodată că PNL este partidul care a depus la Parlament, în urmă cu patru ani, un proiect de lege asemănător celui elaborat de Pro Democraţia.

În acelaşi timp, el i-a acuzat pe democraţiv că, prin depunerea unui proiect paralel cu cel al Pro Democraţia, vor să blocheze introducerea votului uninominal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici