Năstase: Alianţa PSD-PNL poate fi discutată când vom vorbi de un viitor Guvern

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că o alianţă între PSD şi PNL poate fi discutată în momentul în care se va vorbi de un viitor Guvern, el subliniind că cele două partide nu se află în această situaţie sau într-un astfel de moment.

19 afișări
Imaginea articolului Năstase: Alianţa PSD-PNL poate fi discutată când vom vorbi de un viitor Guvern

Năstase: Alianţa PSD-PNL poate fi discutată când vom vorbi de un viitor Guvern (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat dacă moţiunea de cenzură avea mai multe şanse în contextul unei alianţe a PSD cu PNL, Năstase a precizat: "Alianţa poate fi discutată atunci când vom ajunge la un moment în care să discutăm despre un viitor Guvern. Nu suntem la acel moment".

El a arătat că PNL sprijină moţiunea de cenzură a PSD.

"Am înţeles foarte clar că PNL sprijină moţiunea noastră, deci nu văd care ar fi problema deocamdată", a spus Năstase.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înaintea BPN, că formaţiunea sa nu a hotărât, deocamdată, să se căsătorească cu PNL, el precizând că social-democraţii au un drum foarte clar, pe care îl vor urma şi că Mircea Geoană ar trebui să-şi comenteze singur ideile pe acestă temă.

El a răspuns astfel unei întrebări legate de afirmaţiile făcute de preşedintele Senatului, Mrcea Geoană, duminică, la Realitatea Tv, potrivit cărora moţiunea de cenzură ar fi avut şanse mai mari să treacă dacă în Parlament ar fi fost un efort clar şi determinat de construcţie a unei alianţe şi majorităţi explicite PSD-PNL pentru momentul de după căderea Guvernului Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici