Năstase către Boc: Nu ne scoateţi din criză, că acum cresc preţurile la toate

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, prezent la Slobozia pentru a-şi lansa o carte, a adresat un apel ironic către premierul Emil Boc, de a nu scoate economia românească din criză, pentru că toate preţurile cresc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

"În legătură cu povestea asta cu criza, eu cred următorul lucru: că românii şi maghiarii ar trebui să-l roage pe Emil Boc să nu ne scoată din criză, că în perioada crizei preţurile erau mai mici şi la benzină şi la legume. Deci, dom'le, un apel naţional: stimate Emil, nu ne scoate dom'le din criză, lasă-ne că ne era mai bine atunci. Uite acum, când ne scoţi din criză, cresc toate, cresc preţurile la combustibil, cresc preţurile la legume, la fructe, lasă-ne că ne era mai bine. Asta cred, aşa pare, în orice caz asta ar trebui să-i fie logica", a declarat Adrian Năstase.

Adrian Năstase şi-a lansat sâmbătă, la Slobozia, cartea "Codul Zambaccian 3 - Toate Pânzele jos" şi a participat şi la Şcoală Politică a PSD Ialomiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici