Năstase îi face sugestii lui Tăriceanu privind gestionarea crizei cu Italia

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, vineri, la Deva, că luni îi va trimite o scrisoare premierului Tăriceanu care va conţine câteva sugestii referitoare la modul în care ar putea gestiona criza legată de Italia.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Năstase îi face sugestii lui Tăriceanu privind gestionarea crizei cu Italia

Năstase îi face sugestii lui Tăriceanu privind gestionarea crizei cu Italia

Prezent, vineri, la Deva, unde şi-a lansat cartea "România Europeană", fostul prim-ministru Adrian Năstase a declarat că luni va înainta o scrisoarea premierului Călin Popescu Tăriceanu în care va face câteva recomandări referitoare la gestionarea situaţiei de criză cu Italia, sugestii care vor fi bazate pe experienţa sa.

"Am evitat să dau note şi să fac aprecieri referitoare la modul în care a acţionat Guvernul referitor la situaţia din Italia. Aş putea să fiu subiectiv, poate că informaţia mea nu este suficientă. Prefer să mă concentrez pe soluţii posibile şi eventual pe recomandări ţinând seama de experienţa mea în domeniu. Am să încerc să sugerez unele dintre soluţiile pe care le văd eu într-o scrisoare pe care o voi înainta, luni, primului ministru", a declarat Adrian Năstase.

Fostul premier a evitat să dezvăluie conţinutul scrisorii pe care o va trimite actualului şef al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici