Năstase: Nu sunt de acord să acceptăm o campanie electorală a lui Viktor Orban în România

Deputatul PSD Adrian Năstase a susţinut, în plen, că Parlamentul ar trebui să ia poziţie faţă de mesajul transmis de premierul Ungariei, Viktor Orban, în condiţiile în care Preşedinţia şi Guvernul nu au făcut-o.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu sunt de acord să acceptăm o campanie electorală a lui Viktor Orban în România

Năstase: Nu sunt de acord să acceptăm o campanie electorală a lui Viktor Orban în România (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Năstase a spus că adoptarea unei hotărâri de protest faţă de mesajul premierului ungar ţine de demnitatea naţională.

"Nu sunt de acord să acceptăm o campanie electorală a lui Viktor Orban în România, iar Guvernul să nu se pronunţe pe aceste chestiuni. Dacă preşedintele României, dacă Guvernul s-ar fi pronunţat, probabil că nu am fi avut această discuţie aici", a afirmat el.

Parlamentarii puterii şi opoziţiei se află de peste două ore în dispute, după ce, înaintea votului la moţiunea de cenzură, PNL a propus adoptarea unei hotărâri de protest la adresa lui Viktor Orban, iar PDL şi UDMR s-au opus, afirmând că ordinea de zi nu poate fi modificată înaintea votului la moţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici