Claudiu Năsui: Agenţia care trebuia să facă diguri, program de locuri călduţe de muncă la stat

Agenţia de stat care trebuia să se ocupe cu digurile din Galaţi este încă un program de locuri de muncă călduţe la stat: 35% din bani se duc pe salarii, 10.000 de angajaţi cu salariu mediu de aproape 8.000 lei/lună, afirmă deputatul USR Claudiu Năsui.

Urmărește
547 afișări
Imaginea articolului Claudiu Năsui: Agenţia care trebuia să facă diguri, program de locuri călduţe de muncă la stat

Claudiu Năsui: Agenţia care trebuia să facă diguri, program de locuri călduţe de muncă la stat

„Agenţia de stat care trebuia să se ocupe cu digurile din Galaţi se pare că se ocupă cu orice altceva mai puţin diguri. Agenţia este de fapt încă un program de locuri de muncă călduţe la stat: 35% din bani se duc pe salarii, 10.000 de angajaţi cu salariu mediu de aproape 8.000 lei/lună. Adică cu 2.300 lei peste salariul mediu din privat”, scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

El afirmă că angajaţii agenţiei au făcut la un moment dat plantaţie de canabis.

„Nu e o glumă, i-a prins DIICOT-ul. Diguri nu fac. Întreţinerea digurilor iar nu prea fac”, încheie Năsui.

Judeţul Galaţi este grav afectat de inundaţiile din ultimele zile. În localităţile din Galaţi acţionează, în sprijinul salvatorilor din judeţ, aproximativ 1.000 de pompieri din 27 de unităţi subordonate IGSU. În timpul inundaţiilor au murit şapte persoane, sute de persoane au fost evacuate, iar mii de case au fost avariate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici