Nelu Tătaru va fi aruncat din barca PNL. Anunţul făcut de Ciucă

Întrebat, înainte de şedinţa biroului naţional al PNL, dacă va lua măsuri în ceea ce-l priveşte pe Nelu Tătaru, suspectat de luare de mită, Nicolae Ciucă a spus că deciziile vor fi luate în BPN.

Urmărește
290 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru va fi aruncat din barca PNL. Anunţul făcut de Ciucă

Nelu Tătaru va fi aruncat din barca PNL. Anunţul făcut de Ciucă

„Ca de fiecare dată, Partidul Naţional Liberal va respecta prevederile statutului şi va lua măsuri în consecinţă. Avem şedinţa Biroului Politic Naţional acum şi vom anunţa măsurile imediat după şedinţă”, a spus Ciucă, înainte de BPN.

Întrebat dacă îi va recomanda lui Nelu Tătaru să se retragă, Nicolae Ciucă a spus că se vor lua măsuri în BPN.

Joi, DNA Iaşi l-a acuzat pe fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, de luare de mită de la pacienţii din Spitalul Municipal din Huşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
nelu tătaru,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici