Nichita (PSD): Teo Trandafir a intrat în politică să facă ceva bun

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita a declarat, marţi, la RFI România, că PSD este deschis primirii în partid a unora dintre parlamentarii puterii care au votat în favoarea moţiunii de cenzură şi a apreciat că Teo Trandafir are "un caracter bun", ea intrând în politică pentru a face ceva bun.

22 afișări
Imaginea articolului Nichita (PSD): Teo Trandafir a intrat în politică să facă ceva bun

Nichita (PSD): Teo Trandafir a intrat în politică să facă ceva bun (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Teo Trandafir este o personalitate şi faptul că a intrat în politică, faptul că şi-a exprimat ideile în mod liber şi nu a devenit un politician din acesta hârşit, care să ştie să fugă de anumite lucruri, eu cred că e de foarte apreciat lucrul acesta. Eu nu am spus că nu ar trebui ca unora dintre ei să le deschidem uşa. Ba da, menţinem discuţiile cu ei, relaţiile cu ei, dar nu cred că trebuie să fie o procedură în clipa de faţă, un scop.

De la caz la caz, lucrurile se pot discuta. Oamenii trebuie evaluaţi în ceea ce sunt dânşii şi-n mod special mă interesează caracterul lor. La Teo Trandafir sunt convins că-i vorba de un caracter bun, ea a intrat în politică să facă ceva bun, crezând că poate să facă mai mult decât a văzut în jurul ei", a declarat Gheorghe Nichita pentru RFI România.

Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor a decis luni, prin vot secret, să propună BPN al partidului excluderea din PDL a deputaţilor Daniel Oajdea şi Teo Trandafir, în timp ce pentru Clement Negruţ se recomandă sancţionarea cu avertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici