Nicio persoană din afara PNL nu a depus dosar pentru a deveni candidat al PNL Sfântu Gheorghe în CL

Nicio persoană din afara PNL nu a depus dosar de candidatură pentru a deveni candidat al PNL Sfântu Gheorghe în Consiliul Local, deşi organizaţia anunţase că îşi va întocmi, în premieră, lista în urma unui concurs de proiecte, la care pot participa toţi cei interesaţi, nu doar membrii de partid.

Urmărește
43 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de PNL Sfântu Gheorghe, treisprezece persoane, români şi maghiari, au depus până acum dosare de candidatură, toţi liberali, candidaţii la alegerile locale din 2012 urmând să fie aleşi după un sondaj de opinie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, printre cele 13 persoane care au depus dosare de candidatură se numără preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, consilierul municipal Mădălin Guruianu, vicepreşedinţii Anca Pădeanu, Ciprian Niţu şi Emil Pantelimon, consilierul judeţean PNL Aurel Bote, preşedintele OFL Covasna, Marilena Profiroiu, şi cel al TNL Covasna, Corina Bote, dar şi membrii simpli sau în biroul municipal, precum Ordog Istvan, Gabriel Manolatos, Jozsi Kinga, Ivan Nicolae, Gocsmann Răsăndel, Cziprian Lorand.

"Suntem convinşi că această deschidere şi transparenţă de sorginte liberală va putea fi un exemplu de bună practică şi pentru alte organizaţii de partid din zonă. Încheiem cu speranţa că echipa liberală pentru Sfântu Gheorghe va obţine încrederea oamenilor de bună credinţă şi cu gândurile îndreptate spre un viitor mai bun pentru această comunitate, în care, negreşit, «Împreună suntem mai buni»/ «Együtt jobbak vagyunk!»", se arată în comunicatul conducerii PNL Sfântu Gheorghe.

PNL Sfântu Gheorghe anunţase că va întocmi, în premieră, lista candidaţilor pentru Consiliul Local în urma unui concurs de proiecte, la care pot participa toţi cei interesaţi, indiferent de apartenenţă etnică sau politică, prin depunerea unei aplicaţii în care îşi motivează dorinţa de a fi consilier local.

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, declara că Biroul Municipal al PNL a decis lansarea unui proiect "inovator pentru Sfântu Gheorghe, dar şi pentru restul ţării", care se va numi "Poţi face şi tu parte din echipa liberală pentru Sfântu Gheorghe".

Prin proiect, PNL Sfântu Gheorghe intenţiona să "provoace" toţi cetăţenii din municipiu interesaţi să devină consilieri locali, competenţi pentru această funcţie şi "hotărâţi să acţioneze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici