Nicoară (PNL): Ştim că există mulţi senatori şi deputaţi PDL şi UDMR care ar vota moţiunea

Preşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, susţine că are informaţii conform cărora există mai mulţi senatori şi deputaţi ai PDL şi UDMR care ar vota moţiunea de cenzură, pentru a protesta faţă de "modul abuziv" în care Guvernul promovează Codul Muncii, dar aceştia nu vor fi lăsaţi să voteze.

Urmărește
9 afișări

Senatorul Marius Nicoară a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă "să se deştepte conştiinţa" în parlamentarii coaliţiei de la guvernare, pentru a veni alături de partidele opoziţiei la moţiunea de cenzură, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Aşteptăm să se deştepte conştiinţa în parlamentarii PDL şi UDMR şi să vină alături de noi la moţiunea de cenzură. Avem informaţii şi ştim că există mulţi senatori sau deputaţi PDL şi UDMR care ar vota moţiunea de cenzură, împotriva acestui mod abuziv în care Guvernul încearcă să promoveze o lege, dar ne e teamă că li se va interzice, din nou, să voteze. Nu îi vor lăsa nici măcar să facă acest simplu exerciţiu al votului pe cei care reprezintă astăzi puterea în România", a spus Nicoară.

Guvernul şi-a asumat, marţi, răspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL şi PC au depus o moţiune de cenzură care va fi dezbătută şi votată în 16 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici