Nicolae Ciucă a ajuns la Consiliul Naţional al PNL după mai mult de o oră de întârziere

  • Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a ajuns la lucrările Consiliului Naţional al PNL la o oră după începerea şedinţei, în timpul discursului ministrului Culturii, Raluca Turcan.
  • Ciucă a venit direct din zonele inundate din judeţul Galaţi.
Urmărește
143 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă a ajuns la Consiliul Naţional al PNL după mai mult de o oră de întârziere

Nicolae Ciucă a ajuns la Consiliul Naţional al PNL după mai mult de o oră de întârziere

Lucrările Consiliului Naţional al PNL au început în jurul orei 11, fără a fi prezent preşedintele Nicolae Ciucă.

Acesta a plecat încă de sâmbătă în zona inundată din sudul Moldovei.

Ciucă a fost prezent duminică dimineaţa la tabăra de sinistraţi din Slobozia Conachi, alături de premierul Marcel Ciolacu şi de miniştrii de Interne şi Mediului.

Preşedintele PNL a plecat în jurul orei 10 din Galaţi şi a ajuns la Bucureşti, la lucrările Consiliului Naţional al PNL, în timpul discursului ministrului Culturii, Raluca Turcan, cu o întârziere de mai bine de o oră.

Ciucă a venit îmbrăcat într-o ţinută lejeră, pe care a purtat-o şi la Slobozia Conachi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici