Nicolae Ciucă, întâlnire cu Armin Papperger, CEO Rheinmetall, investitorul care a cumpărat Automecanica Mediaş

  • Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, vineri, cu Armin Papperger, CEO al Rheinmetall - investitorul care a cumpărat fabrica Automecanica Mediaş.
  • „Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piaţa românească va atrage şi alţi investitori germani de calibru”, spune Ciucă.
7836 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă, întâlnire cu Armin Papperger, CEO Rheinmetall, investitorul care a cumpărat Automecanica Mediaş

Sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă

„Automecanica Mediaş are capacitatea să devină o companie fanion a industriei româneşti de apărare. Armin Papperger, CEO al Rheinmetall - investitorul care a cumpărat fabrica - mi-a prezentat planurile de dezvoltare pe care le-a pregătit pentru România, în întâlnirea pe care am avut-o în această dimineaţă la Senat”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El afirmă că „în acest context geopolitic complicat şi plin de provocări, stimularea producţiei de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO”.

„Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piaţa românească va atrage şi alţi investitori germani de calibru”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici