Nicolae Ciucă: Nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat sâmbătă, la depunerea candidaturii lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, că nu ar fi corect „în acest moment să-i impunem un scor”.

113 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă: Nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor

Nicolae Ciucă: Nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat sâmbătă dacă lui Sebastian Burduja i se va impune un scor pe care să-l obţină la alegerile locale.

„În acest moment este dificil şi nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să-i impunem un scor. Se depune candidatura la câteva zile după ce am luat această decizie şi atunci, în funcţie de cum evoluează campania în următoarele săptămâni, vom discuta şi ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde către Sebastian Burduja si echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de către fiecare preşedinte de filială de sector şi desigur sprijinul pe care poate să-l primească de la nivelul conducerii PNL”, a spus Ciucă.

„În acest moment nu are un scor, procent stabilit”, a adăugat liderul PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici