Nicolăescu: Au fost moţiuni de cenzură care au fost votate în altă zi decât cea a dezbaterii

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a afirmat, miercuri seară, în Parlament, în timp ce puterea şi opoziţia se contraziceau pe chestiuni procedurale, că au mai fost moţiuni de cenzură care au fost votate în altă zi decât cea în care au fost discutate.

Urmărește
4 afișări

Parlamentarii puterii şi cei ai opoziţiei discută în contradictoriu de peste o oră şi jumătate, după ce Puiu Haşotti a propus modificarea ordinii de zi în sensul adoptării unei Hotărâri de protest faţă de mesajele transmise ardelenilor de premierul Ungariei, Viktor Orban.

Puterea a argumentat că în timpul procedurii de dezbatere şi vot asupra moţiunii de cenzură nu se poate modifica ordinea de zi, iar opoziţia a invocat dreptul suveran al majorităţii, profitând că în sală se află 212 de senatori şi deputaţi ai PSD şi PNL.

În timpul controverselor, deputatul PNL Eugen Nicolăescu a afirmat că nu este obligatoriu ca votul la moţiunea de cenzură să fie dat miercuri seară, după ce UDMR şi PDL au insistat că Parlamentul se află în procedură de vot, întrucât dezbaterile la moţiune s-au terminat.

"Au mai fost moţiuni de cenzură care au fost votate în altă zi decât cea în care au fost discutate. Nu ne obligă nimeni să votăm astăzi moţiunea", a spus Nicolăescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici