Nicolăescu: Nici PD-ul nu doreşte să treacă moţiunea

Vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nici măcar PD-ul nu doreşte să treacă moţiunea de cenzură depusă de PSD, o serie de lideri fiind sătui de "talpa preşedintelui" asupra partidului lor.

3 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu: Nici PD-ul nu doreşte să treacă moţiunea

Nicolăescu: Nici PD-ul nu doreşte să treacă moţiunea

"Nici PD-ul nu doreşte să treacă moţiunea. În PD sunt o serie de lideri care s-au săturat de talpa preşedintelui asupra partidului. Sunt conştienţi că, dacă moţiunea trece, se pune toată decizia în mâinile preşedintelui. Avem informaţii că vor fi parlamentari PD ce nu vor vota moţiunea de cenzură", a declarat ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu.

Acesta a apreciat că "pretinsa moţiune de cenzură a PSD" nu are nicio şansă să treacă, fiind "o culegere de texte din presă" şi "făcută din eroare, ca urmare a unor presiuni asupra PSD".

Nicolăescu a spus că nimeni nu are interesul ca această moţiune să treacă, depunerea ei de către PSD fiind rezultatul unei nevoi de creştere a acestui partid şi de poziţionare a sa ca partid de opoziţie, dat fiind că "până acum, partid de opoziţie a fost PD-ul".

El a mai arătat că există o concurenţă între PSD şi PD pentru acest statut, de partid de opoziţie, în ochii electoratului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici