Nicoleta Pauliuc deschide lista PNL Ilfov la alegerile pentru Senat

Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale, Nicoleta Pauliuc, deschide lista pentru Senat în Ilfov la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Urmărește
61 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Pauliuc deschide lista PNL Ilfov la alegerile pentru Senat

„Biroul Politic Naţional al PNL a validat astăzi (marţi - n.r.) decizia prin care voi deschide lista pentru Senat în Ilfov la alegerile legislative din 1 Decembrie. Le mulţumesc colegilor mei pentru încredere şi susţinere. Sunt bucuroasă că eforturile mele din ultimii 8 ani au parte de apreciere în rândul partidului şi, sunt convinsă, şi al cetăţenilor”, anunţă pe Facebook Nicoleta Pauliuc.

Ea precizează că, în ciclul legislativ actual, a reuşit să promoveze mai mult de 110 proiecte de acte normative şi 49 dintre acestea au devenit legi.

„Am luptat pentru cauza bolnavilor de cancer din România şi pentru un viitor mai ferit de pericole pentru tineri. Am contribuit la îmbunătăţirea legislaţiei privind securitatea naţională şi am pledat pentru restartarea industriei de apărare. Lupt în continuare, din postura de preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale, pentru o implicare mai mare a doamnelor în politică, dar şi pentru atingerea unui standard când vine vorba de egalitatea de şanse. Un gând special merge către colegul şi prietenul meu Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov şi al organizaţiei judeţene a partidului. Parteneriatul nostru politic este unul solid şi sunt convinsă că vom reuşi să facem lucruri bune şi pe mai departe pentru judeţul pe care îl reprezentăm. Vom face campanie împreună, sprijiniţi de aleşii noştri locali, şi sunt convină că PNL Ilfov va dovedi şi la prezidenţiale, şi la parlamentare că este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară”, încheie Pauliuc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici