Nicoleta Pauliuc: Marcel Ciolacu să-şi pună înapoi bătăuşii politici în lesă

„Dacă Marcel Ciolacu îşi doreşte să facă ceva bun pentru România şi pentru propria campanie, soluţia este să-şi pună înapoi bătăuşii politici în lesă”, afirmă Nicoleta Pauliuc, senator PNL. Ea spune că şansele de a mai exista o coaliţie PNL – PSD după alegeri par să fi dispărut.

Urmărește
148 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Pauliuc: Marcel Ciolacu să-şi pună înapoi bătăuşii politici în lesă

Nicoleta Pauliuc: Marcel Ciolacu să-şi pună înapoi bătăuşii politici în lesă

„Pe măsură ce ne apropiem de alegeri, PSD îşi înteţeşte atacurile la adresa lui Nicolae Ciucă, preşedintele PNL. Oamenii lui Ciolacu se comportă exact precum bărbaţii cu antecedente de violenţă conjugală care încearcă să-şi recucerească partenera după ce aceasta a băgat divorţ ameninţând-o cu bătaia. În astfel de cazuri, medierea nu rezolvă problema căci separarea este necesară. Oameni din PSD care păreau, până de curând, echilibraţi se întrec în declaraţii gratuit agresive la adresa lui Nicolae Ciucă şi a PNL”, scrie pe Facebook Nicoleta Pauliuc.

În opinia sa, „parcă venirea alegerilor şi a toamnei le-a luat minţile” social-democraţilor.

„De aceea, şansele de a mai exista o coaliţie PNL – PSD după aceste alegeri par să fi dispărut după ce socialiştii şi-au dat arama pe faţă, arătând că sunt duplicitari şi cameleonici, dar nu se pot schimba. Dacă Marcel Ciolacu îşi doreşte să facă ceva bun pentru România şi pentru propria campanie, soluţia este să-şi pună înapoi bătăuşii politici în lesă. Oamenii nu sunt proşti şi îşi dau seama că, şi în contextul în care acele atacuri nu vin din partea lui Ciolacu personal, ele sunt făcute în favoarea şefului PSD. Mai ales când declaraţiile vin din partea unui purtător de cuvânt care se lăuda, într-un mod de o vulgaritate excesivă, cum se va răzbuna el pe jurnalişti”, încheie Pauliuc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici