Nicu Ştefănuţă: E o veste bună că portofoliul României va fi despre probleme sociale şi criza locuinţelor

Este o veste bună că portofoliul României la UE va fi despre probleme sociale şi criza locuinţelor, afirmă Nicu Ştefănuţă, vicepreşedinte al Parlamentului European.

Urmărește
342 afișări
Imaginea articolului Nicu Ştefănuţă: E o veste bună că portofoliul României va fi despre probleme sociale şi criza locuinţelor

„Este o veste bună că portofoliul României la UE va fi despre probleme sociale şi criza locuinţelor. Am fost singurul care a vorbit despre locuinţe serios până acum, despre suferinţa oamenilor, mai ales tineri, de a putea avea o casă”, scrie pe Facebook Nicu Ştefănuţă.

El spune că preţurile la case sunt uriaşe, chiriile la fel, ratele dobânzilor la bancă sunt peste putinţă de mari, nu-ţi dă nimeni credit dacă nu ai job pe perioadă nedeterminată, tinerii lucrează pe termen scurt, part time sau colaborări, iar primăriile nu pun la dispoziţie locuinţe sociale.

„În următoarele zile mă voi întâlni cu doamna Mânzat şi aştept să lucrăm să rezolvăm criza locuinţelor”, încheie Ştefănuţă.

Potrivit Politico, Roxana Mînzatu ar putea primi postul de comisar pentru locuri de muncă, drepturi sociale şi locuinţe, dar că o alternativă ar putea fi un portofoliu antreprenorial sau economic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici