Nicuşor Dan chemă bucureştenii la vot. Convoaca şedinţa CGMB pentru stabilirea referendumului în Capitală

Primarul general Nicuşor Dan anunţă, marţi, că a convocat şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) pentru data de 21 octombrie, pentru două proiecte privind referendumul din Capitală.

Urmărește
139 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan chemă bucureştenii la vot. Convoaca şedinţa CGMB pentru stabilirea referendumului în Capitală

Nicuşor Dan convoacă şedinţa CGMB pentru stabilirea referendumului în Capitală

Şedinţa CGMB a fost convocată de primarul general pentru luni, 21 octombrie, de la ora 10.00. Pe Ordinea de Zi se regăsesc cele două proiecte privind consultarea cetăţenilor Bucureştiului prin referendum.

„Dacă aceste hotărâri vor fi aprobate de consilierii generali, referendumul va avea loc pe 24 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidenţiale. Cele două întrebări la care îi invit pe bucureşteni să se pronunţe prin „DA” sau „NU” sunt următoarele: 1.⁠ ⁠Sunteţi de acord ca repartizarea între Primăria Municipiului Bucureşti şi Primăriile de Sector a impozitelor pe venit şi a taxelor şi impozitelor locale colectate de la bucureşteni să fie aprobată de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti? 2.⁠ ⁠Sunteţi de acord ca Primarul General al Municipiului Bucureşti să emită Autorizaţiile de Construire pe întreg teritoriul administrativ al oraşului?”, spune, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici