Nicuşor Dan, despre planşeul de la Unirii: Voi elibera autorizaţia de construire după ce Primăria Sectorului 4 depune avizele

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că va elibera autorizaţia de construire pentru planşeul de la Unirii după ce Primăria Sectorului 4 va depune toate avizele solicitate, aşa cum prevede legea.

Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre planşeul de la Unirii: Voi elibera autorizaţia de construire după ce Primăria Sectorului 4 depune avizele

Nicuşor Dan, despre planşeul de la Unirii: Voi elibera autorizaţia de construire după ce Primăria Sectorului 4 depune avizele

Primarul general Nicuşor Dan afirmă că a dat termen funcţionarilor din primărie până vineri, 27 septembrie, să facă o verificare a avizelor depuse până la această oră.

„Există periodic discuţii tehnice între reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti şi cei ai Primăriei Sectorului 4, în care ambele părţi au arătat deschidere pentru obţinerea tuturor documentelor impuse de lege şi absolut necesare pentru un astfel de proiect de amploare care va afecta sever traficul rutier din centrul oraşului pentru cel puţin 2 ani. Din toate expertizele tehnice analizate rezultă clar nevoia de consolidare a planşeului, însă niciunul dintre documente nu justifică eliberarea în regim de urgenţă a autorizaţiei”, afirmă Nicuşor Dan.

Planşeul de la Piaţa Unirii stă să se prăbuşească, spunea recent primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă. El i-a cerut lui Nicuşor Dan să semneze autorizaţia de construcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici