Nicuşor Dan, despre planşeul Unirii: Moftul unui primar care vrea să ia nişte bani înainte să ia nişte avize

Nu înţeleg de ce noi toţi, din două în două zile, ne oprim toţi din lucrurile noastre pentru mofturile unui primar care nu e stare să ia nişte avize şi vrea să ia nişte bani înainte să ia nişte avize, spune Nicuşor Dan despre refacerea planşeului Unirii.

Urmărește
634 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre planşeul Unirii: Moftul unui primar care vrea să ia nişte bani înainte să ia nişte avize

„Nu înţeleg de ce noi toţi, din două în două zile, ne oprim toţi din lucrurile noastre pentru mofturile unui primar care nu e stare să ia nişte avize şi vrea să ia nişte bani înainte să ia nişte avize. Despre asta vorbim, da? Bun, acum pe această chestiune. Noi suntem aici pe un teren care este în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti, în ceea ce priveşte podurile, prin Administraţia Străzilor şi în ceea ce priveşte parcul prin ALPAB. Şi administrarea nu i-a fost cedată şi nu i va fi cedată primarului sectorului 4 până când nu vine cu autorizaţie legală. Deci aici nişte cetăţeni au pus nişte garduri pe un teren care nu le aparţine şi noi o să le luăm, pentru că e administrarea noastră”, spune Nicuşor Dan.

El afirmă că autorizaţioa de construire prezentată de Daniel Băluţă conţine „multiple elemente de nelegalitate”.

„Nu poate să dea primarul de sector o autorizaţie pe un element de infrastructură care aparţine Primăriei Capitalei, aşa spune legea, nu poate de asemenea să dea o autorizaţie atunci când e o lucrare pe două sectoare, nu poate în primul şi în primul rând să dea o autorizaţie cuiva care nu are drept de proprietate pe un teren. Aşa cum aş veni eu la dumneavoastră în curte şi cu o autorizaţie în mână să-mi construiesc o gheretă. Deci noi o să luăm gardurile astea şi aşteptăm primăria să vină mai întâi cu avizele şi după aceea cu autorizaţie şi în momentul ăla o să poată să lucreze”, încheie Dan.

Demontarea gardurilor amplasate de Primăria Sectorului 4 în Parcul Unirii ar fi un abuz, iar instituţiile statului trebuie să intervină energic, spune primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, după anunţul Primăriei Capitalei potrivit căruia, la 12.30, gardurile vor fi demontate de Poliţia Locală.

Am început lucrările de refacere din temelii a Planşeului Unirii, anunţa luni dimineaţă primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dan,
băluţă,
unirii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici