Nicuşor Dan: L-am invitat şi eu pe Ciolacu pe unul din zecile de şantiere ilegale

L-am invitat şi eu pe Marcel Ciolacu, împreună cu subordonaţii săi care refuză să îşi îndeplinească atribuţiile, marţi la ora 13 la unul din zecile de mari şantiere ilegale din Bucureşti, afirmă Nicuşor Dan, ca răspuns la invitaţia premierului Ciolacu la o discuţie pe tema traficului din Bucureşti.

Urmărește
2475 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: L-am invitat şi eu pe Ciolacu pe unul din zecile de şantiere ilegale

Sursa foto: Facebook / Nicuşor Dan

„Prim-ministrul Marcel Ciolacu m-a invitat marţi la ora 14 la o discuţie pe tema traficului din Bucureşti. L-am invitat şi eu marţi la ora 13 la unul din zecile de mari şantiere ilegale din Bucureşti”, anunţă primarul general al Capitalei.

El precizează că i-a invitat şi pe subordonaţii premierului, Prefectul şi şefa Inspectoratului de Stat în Construcţii, care „refuză să îşi îndeplinească atribuţiile”.

„Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituţiilor statului în materie de urbanism şi apoi să ne mirăm că e trafic în Bucureşti”, încheie Nicuşor Dan.

Premierul Ciolacu spunea luni că îi va convoca pe primarul general, pe cei de sectoare, dar şi pe miniştrii implicaţi: „Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor soluţii realiste”.

„Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului şi de reabilitare a linilor de tramvai şi a sistemului de încălzire. Sunt multe zone din oraş unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităţilor locale, dar şi centrale, astfel ca bucureştenii să se poate deplasa decent prin Bucureşti în aceste luni dificile. Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicuşor Dan, cu primarii de sectoare şi miniştrii implicaţi: Transporturi, Energie, Educaţie, Dezvoltare şi, nu în ultimul rând, Interne. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor cu adevărat soluţii! Şi după această întâlnire vom veni cu soluţii”, afirma Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici