Norica Nicolai salută candidaturile lui Varga şi Preoteasa pentru şefia ONFL, ea nu mai candidează

Preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale (ONFL), europarlamentarul Norica Nicolai, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu va candida pentru un nou mandat la conducerea organizaţiei şi că salută cele două candidaturi anunţate, a Luciei Varga şi a Svetlanei Preoteasa.

Urmărește
4 afișări

Norica Nicolai a precizat că nu mai candidează pentru şefia ONFL întrucât Statutul nu permite decât două mandate pentru funcţia de preşedinte, mandate pe care le-a avut.

Nicolai a arătat, totdată, că salută ambele candidaturi anunţate pentru funcţia de preşedinte al ONFL, şi pe cea a Luciei Varga, şi pe cea a Svetlanei Preoteasa.

Congresul de alegeri al Organizaţiei de Femei a PNL va avea loc în data de 19 martie.

Deputatul PNL Lucia Varga, fost secretar de stat în Ministerul Mediului, în Guvernul Tăriceanu, şi-a anunţat, marţi, candidatura la conducerea ONFL. Ea a precizat, într-o conferinţă de presă, că proiectul cu care va candida este intitulat "Femeile liberale pot ajuta România" şi are drept obiectiv promovarea în politică a femeilor de valoare, competente, bine pregătite profesional.

Svetlana Preoteasa este vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL şi fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici