- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
„O chestie generală” care încurcă orice candidat. Mironescu: „Am un sentiment de frustrare”
Vorba lui Băsescu: tu, ca politician, te opreşti lângă stâlpul din staţia de autobuz şi vezi câţi oameni îţi dau bună ziua şi care e diferenţa dintre tine şi stâlp. Când nu se prea opresc şi eşti şi candidat, cum e atunci? „Am un sentiment de frustrare că nu mă interpelează mai mulţi”, spune Răzvan Mironescu, liberalul care vrea să ajungă primar la sectorul 6. Şi, sută la sută, n-ar fi vina lui, ci „o chestie generală”, că oamenii nu mai au încredere în politicieni, relatează Gândul.
„O chestie generală” care încurcă orice candidat. Mironescu: „Am un sentiment de frustrare” (Imagine: Captura Video)
Aici mai trebuie să mai lucrez”. Şi lucrează. Pentru început să le facă vânt din jur alora care ar putea să-l lovească la candidatură. Care eşti din sectorul 6, ai vorbit cu Mutu? Pesedistul cu DIICOT-ul pe cap, Gabriel Mutu care, după slogan, vorbeşte. Mironescu a vorbit, înainte de campanie. Nimic ocult, ceva legat de activitatea parlamentară. „Zvonurile astea legate de o înţelegere între mine şi domnul Mutu sunt total nefondate”. Altul dat la o parte, RRareş Mănescu primarul PNL în funcţie.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Adrian Sârbu: Azi, în Sfânta zi a Crăciunului, poate știi de ce Iisus Hristos nu s-a născut român
-
Ciolacu publică facturile pentru zborurile private la Nisa în ziua de Crăciun
-
Pericol în Constanţa: Elicea unei eoliene se învârte necontrolat aproape de un cămin de bătrâni
-
Care sunt cei şapte magnifici care au salvat bursa din Germania şi au sfidat crizele anul acesta
Mironescu zice că nu-l avantajează asocierea, că Mănescu a lăsat de dorit la capitolul comunicare. Adică, „lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum cetăţenii se aşteptau”.
„Spre deosebire de alţi politicieni, activitatea mea din sectorul 6, de până acum, a lăsat urme”, spune Mironescu şi dă exemplul schimbării legii ANL să nu mai fie preţurile caselor indexate cu 40%. Dacă ajunge primar, vrea să lase şi altele. Alte urme, prima la primărie. Are planul: să-i pună la muncă pe oameni.
Nu-şi fac treaba? „Ba da, dar nu după criteriile mele de eficienţă şi productivitate”. Mai concret: „Răspunsurile care se dau cetăţenilor nu trebuie să fie nişte răspunsuri corecte. Trebuie să fie nişte răspunsuri edificatoare. Îmi propun să nu mai văd în răspunsurile adresate cetăţenilor, şi vă spun că am văzut destule, citate din lege. Ţi se dau douăzeci de rânduri din care nu înţelegi nimic, în care, de fapt, ţi se spune care este temeiul legal pentru care o oarecare problemă a ta nu se poate rezolva (...) Chiar dacă îi dai un refuz, îi oferi o soluţie şi îi spui: problema respectivă ţine de Primăria Municipiului Bucureşti. Vom înainta solicitarea dumneavoastră către Direcţia X din Primăria Municipiului Bucureşti şi în termen de treizeci de zile veţi primi un răspuns. Aşa trebuie făcut”.
Citeşte continuarea pe Gândul.
Interviul integral aici.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
GANDUL.RO