Oana Zăvoranu, printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare

Lucian Bolcaş, Gheorghe Funar, Ilie Ilaşcu, precum şi Oana Zăvoranu ar urma să se numere printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare, potrivit declaraţiilor făcute, miercuri, după şedinţa Comitetului Director al PRM, de preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.

Urmărește
387 afișări
Imaginea articolului Oana Zăvoranu, printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare

Oana Zăvoranu, printre candidaţii PRM pentru alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

El a respins informaţiile difuzate de presă potrivit cărora Oana Zăvoranu, despre care a spus că este un om plăcut şi de bun simţ, nu ar mai candida pentru PRM, precizând că aceasta ar urma să candideze pentru Camera Deputaţilor, la Bucureşti.

"Nu duce lipsă de cadre Partidul România Mare", a subliniat el, apreciind că mulţi ar vrea să aibă oameni ca Gheorghe Buzatu şi Anca Petrescu, despre care a lăsat să se înţeleagă că ar urma să candideze pentru Parlament din partea PRM.

Potrivit lui Vadim Tudor, PRM va participa la alegerile parlamentare cu mulţi dintre actualii parlamentari ai partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici