Oltean despre o candidatură în PDL: Mi-am revizuit şi modificat pe ici, pe colo gândurile de viitor

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că nu a decis dacă va candida pentru o funcţie la vârful PDL, fiindcă şi-a modificat "pe ici, pe colo" gândurile de viitor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3 afișări

Ioan Oltean a fost întrebat la ce funcţie va candida la vârful PDL, răspunzând: "Nu m-am gândit. Nici măcar vicepreşedinte, în momentul acesta, nu m-am gândit să candidez. Am spus recent că vizez o funcţie de vicepreşedinte, dar între timp mi-am revizuit şi modificat pe ici, pe colo gândurile de viitor, în sensul că privesc cu mai multă reţinere dacă e cazul sau nu să candidez".

Întrebat de un jurnalist de ce a ajuns la această concluzie, el a răspuns: "Uite aşa!", apoi a adăugat că nu poate fi vorba de faptul că s-ar fi săturat de politică.

"Nu mă satur niciodată de politică. Sunt tot timpul flămând", a explicat el.

Oltean a menţionat că, în noua structură a PDL, vor fi patru prim-vicepreşedinţi, 15 vicepreşedinţi, un secretar general, patru secretari generali adjuncţi, aşa încât este loc pentru toţi.

Vicepreşedintele PDL a declarat că nu a decis nici ce moţiune va susţine.

"Noi suntem, după Consiliul de Coordonare de săptămâna trecută, preocupaţi, în acest moment, de moţiunea de cenzură depusă de opoziţie. Aşteptăm să treacă cu bine şi apoi cu siguranţă vom demara preocesul depunere a moţiunilor în partid. Pot să asigur că vor fi cel puţin două moţiuni şi mă voi aşeza acolo unde voi crede că există toate şansele ca moţiunea adoptată o dată să ducă la consolidarea PDL şi la menţinerea acestuia pe poziţia unu între partidele politice şi cu şanse mari de a câştiga alegerile anul viitor", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici