Oltean: Grupul de la Cluj s-a apropiat de PDL, marginalizat de PSD, şi am vrea să-l avem alături

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, că membrii "Grupului de la Cluj", Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş, sunt "printre cei mai serioşi oameni din PSD" care "s-au apropiat de PDL, marginalizaţi" de partidul lor, iar PDL "în orice moment ar vrea să-i aibă alături".

Urmărește
37 afișări
Imaginea articolului Oltean: Grupul de la Cluj s-a apropiat de PDL, marginalizat de PSD, şi am vrea să-l avem alături

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Deputatul Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PDL Bistriţa, că are multă consideraţie pentru cei trei, pe care îi invită, dacă doresc, "să îşi consume energiile într-un partid serios".

"Printre cei mai serioşi oameni din PSD sunt cei din gruparea de la Cluj - Rus, Dâncu şi Puşcaş. Ei s-au apropiat de PDL, marginalizaţi de PSD. Noi am avut relaţii bune cu ei, pentru că sunt oameni serioşi, cu echilibru, inteligenţi, cu ei poţi să discuţi, nu-ţi dai în cap. Mintea îi ajută să distingă între bine şi rău. Ei, marginalizându-i, i-au aruncat spre noi şi nu facem decât să ne bucurăm, fiindcă sunt oameni extrem de valoroşi. În orice clipă, în orice moment, partidul ar vrea să-i aibă alături", a declarat Ioan Oltean.

El a explicat ulterior că îi invită pe cei trei "să îşi consume energiile într-un partid serios".

Ioan Oltean a făcut aceste afirmaţii într-un context în care s-a referit la reformarea PSD şi a spus că partidul este condus de Marian Vanghelie, Radu Mazăre şi Liviu Dragnea.

"Vanghelie, Mazăre şi Dragnea sunt cei trei corifei care conduc PSD. Dacă credeţi că îl conduce Mircea Geoană, vă înşelaţi amarnic. El e prins în această grupare de lideri locali care conduc PSD", a declarat Ioan Oltean.

Liderul PDL a comentat reformarea PSD spunând că ar putea să fie de domeniul trecutului, în condiţiile în care candidatul PSD la Preşedinţia României va fi Sorin Oprescu, situaţie în care, potrivit lui Oltean, Mircea Geoană va fi înlăturat de la şefia PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici