Oltean: Nu am informaţii legate de noi disponibilizări, sub nicio formă

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu are are informaţii că ar urma noi disponibilizări în toamnă, din sectorul bugetar, dar ştie că Guvernul doreşte să continue actul de descentralizare administrativă.

6 afișări

"Ceea ce interesează Guvernul în momentul acesta este să continuăm actul de descentralizare administrativă şi, întrucât momentan procesul de reorganizare a rămas în analiza unei comisii special constituite, Guvernul studiază şi posibilitatea ca o parte din atribuţiile ministerelor şi a serviciilor deconcentrate să fie transferate autorităţilor publice locale pentru a duce mai aproape de cetăţean serviciul public", a spus Oltean.

Întrebat dacă ştie de existenţa unor simulări în acest sens, Oltean a declarat că nu are informaţii concrete.

"Nu ştiu dacă e vorba de simulări. Este adevărat că noi vrem într-adevăr ca procesul de descentralizare să continue şi serviciile publice să fie cât mai aproape de cetăţean",a spus el.

Un jurnalist l-a întrebat dacă acest proces de descentralizare presupune şi disponibilizări din sectorul bugetar începând cu toamna acestui an.

"Nu am informaţii legate de noi disponibilizări, sub nicio formă. Nu mă ocup de chestiunea aceasta în mod direct", a declarat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici