Oltean: Nu mă simt "stăpânul" judeţului Bistriţa-Năsăud, nu am vise erotice ca unii din alte partide

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu se simte stăpânul judeţului Bistriţa-Năsăud, aşa cum a fost acuzat de reprezentanţi ai PSD, spunând că este "un om normal care nu are vise erotice ca alţi colegi din alte partide"

Urmărește
6 afișări

Ioan Oltean a fost întrebat ce părere are despre faptul că liderul PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, a spus despre el că este "stăpânul judeţului" şi că "nici muştele nu zboară în Bistriţa-Năsăud fără autorizaţie de la Ioan Oltean", transmite corespondentul MEDIAFAX..

"Unde a făcut declaraţia aceasta? La copiii spun lucruri trăsnite? Nu mă simt stăpânul judeţului. Dacă vă uitaţi la mine sunt un om normal, nu am vise erotice ca şi alţi colegi din alte partide. Sunt om normal, nu am comportament de stăpân", a declarat Oltean.

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că vicepreşedintele PDL Ioan Oltean este "stăpânul judeţului" şi că nici măcar "muştele nu zboară fără autorizaţia" acestuia.

Radu Moldovan a făcut aceste declaraţii după ce a comentat subiectul şoselei de centură a Bistriţei, despre care Ioan Oltean a spus că se va construi, însă pe un alt traseu decât cel stabilit iniţial.

"În Bistriţa-Năsăud, nici muştele nu zboară fără autorizaţie de la Ioan Oltean. E chiar real lucrul acesta. Din păcate, lumea e foarte speriată şi nu vrea să spună. Mi-ar plăcea să aduc nişte oameni de afaceri în faţa presei să spună cum se lucrează în judeţ, cum se iau licitaţii, cum cheltuie banul public, cât se ia înapoi. În momentul de faţă avem un stăpân absolut al judeţului, care se numeşte Ioan Oltean, lucru bun sau rău, nu ştiu. Va rămâne de văzut. Eu nu cred că e bine ca cineva să fie stăpân şi, dacă nu are timp să vină până la Bistriţa sau să răspundă la telefon, să nu se întâmple ceva că nu am apucat să vorbim cu Ioan Oltean", a declarat Moldovan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici