Oltean:Până acum s-a discutat prea mult despre cine pe cine susţine în PDL şi prea puţin despre idei

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că declaraţiile critice ale unor lideri ai PDL la adresa partidului sunt greşite, pentru că distrag atenţia de la fondul competiţiei interne, care trebuie să consolideze partidul, nu să îl slăbească.

2 afișări

"Cred că declaraţiile critice ale unor lideri ai PDL la adresa partidului sunt greşite pentru că distrag atenţia de la fondul competiţiei interne: alegerile interne din PDL trebuie să consolideze partidul, nu să-l slăbească", a precizat Oltean.

El a spus că până acum s-a discutat prea mult despre cine pe cine susţine şi prea puţin despre idei. "Cred că este timpul să folosim acest moment pentru a discuta despre proiectele de care PDL are nevoie pentru a se consolida electoral pentru 2012", a adăugat Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că această campanie internă din PDL ar putea lăsa urme pe cei doi candidaţi şi pe susţinătorii lor, arătând că "numai eroii ieşiţi din bătălie arată ca scoşi din cutie".

"Numai în filme eroii ieşiţi din bătălie arată ca scoşi din cutie. În viaţa reală, eroii poartă cu ei semnele luptei şi poate nu mai sunt aşa de frumoşi. Însă toţi, dar absolut toţi, avem un singur scop: un PDL puternic care să câştige alegerile din 2012, tot aşa cum am câştigat toate competiţiile electorale din 2004 până în prezent. Aviz amatorilor care cred altceva", a arătat Oltean.

Oltean a precizat că el este susţinător al lui Emil Boc deoarece primul ministru "a făcut nişte reforme extraodinar de dificile pe care le recunosc până şi cei care îl critică, şi asta spune tot despre capacitatea premierului de a da PDL un proiect câştigător electoral".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici