Oltean: Ponta e un imberb cu mintea odihnită, punem totul pe seama tinereţii sale

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, după ce s-a încheiat pichetarea sediului PDL de la Bistriţa, că liderul PSD, Victor Ponta, este "un imberb cu imaginaţie bogată şi mintea odihnită".

25 afișări
Imaginea articolului Oltean: Ponta e un imberb cu mintea odihnită, punem totul pe seama tinereţii sale

Oltean: Ponta e un imberb cu mintea odihnită, punem totul pe seama tinereţii sale (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Ioan Oltean a făcut aceste afirmaţii comentând afirmatiile lui Victor Ponta referitoare la el, la Roberta Anastase şi Traian Băsescu.

"Victor Ponta este un imberb care mai are multe de învăţat şi multe de adunat. Vârsta lui ne face să trecem cu vederea multe din afirmaţiile iresponsabile pe care le face. Punem totul pe seama tinereţii sale şi a lipsei de experienţă politice, dar şi de viaţă. Domnul Ponta are imaginaţie bogată, are mintea odihnită. Când eşti în opoziţie, toţi au minţile odihnite, cei de la putere trebuie să şi le folosească", a declarat Ioan Oltean.

El a spus că actuala majoritate se va comporta "absolut constituţional" la dezbaterea moţiunii.

"Asigur că PDL şi actuala majoritate se va comporta absolut constituţional, marţi. Vom participa la dezbaterea moţiunii şi dacă moţiunea va trece nu va fi contestată fiindcă hotărârile Parlamentului nu pot fi contestate la Curtea Constituţională. În privinţa aceasta, lucrurile sunt foarte clare. Îl asigur pe domnul Ponta că nu vom avea un comportament care să fie neconstituţional", a spus Ioan Oltean.

Liderul PDL a reafirmat că, în opinia sa, termenul prevăzut de Constituţie e imperativ şi că decizia CC vine şi confirmă acest lucru şi orice fel de dezbatere în afara acestui termen poate fi apreciată ca o dezbatere neconstituţională.

"E o părere personală, nu am pretenţia că deţin adevărul absolut", a spus Ioan Oltean.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Bistriţa, că nu i se mai pare "foarte rău" vicepreşedintele PDL Ioan Oltean doar în comparaţie cu Roberta Anastase.

"Am găsit un moment în care nu mi se pare foarte rău Ioan Oltean (vicepreşedinte PDL - n.r.). Atunci când îl compar cu Roberta Anastase, mi se pare că e singurul moment în care mai există o fărămâ de respect şi de raţiune. Să-l căutaţi să-l întrebaţi de ce le taie oamenilor pensiile şi salariile. Ce face în rest, ce oameni îşi pune în funcţie, e pe planul doi acum", le-a spus Victor Ponta delegaţilor la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud.

Ponta a mai declarat că se aşteaptă la orice din partea şefului statului, Traian Băsescu, "de la o lovitură de stat până la orice încălcare a Constituţiei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici