Oltean: Preda este un tip care nu vede niciodată bâta din ochii lui, numai paiul din ochii altora

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean l-a criticat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, pe Cristian Preda, despre care a spus că este "un tip care nu vede niciodată bâta din ochii lui, numai paiul din ochii altora", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
5 afișări

"Cristi Preda este un tip care nu vede niciodată bâta din ochii lui, numai paiul din ochii altora. Am rămas extrem de neplăcut surprins de declaraţiile pe care le-a făcut Cristi Preda. A avut posibilitatea luni, în şedinţa Biroului Permanent, să spună ce avea de spus, să îi spună în faţă premierului Boc că nu mai este o soluţie pentru România. El, în loc să o facă acolo, în structura politică de bază a partidului, o face a doua zi în presă, ceea ce nu este nici etic, nici moral pentru Cristi Preda", a spus Oltean, după ce a fost întrebat ce opinie are în privinţa declaraţiile lui Preda care a făcut unele aprecieri legate de premierul Emil Boc.

Oltean a menţionat că partidul nu va lua în acest moment măsuri împotriva lui Cristian Preda.

"Nu luăm măsuri. Dumnezeu nu bate cu bâta întotdeauna. Aşteptăm Congresul partidului", a spus el.

Întrebat dacă ar fi de acord ca Emil Boc să se întoarcă în 2012 la Primăria Cluj-Napoca, Oltean a spus că Boc trebuie lăsat să guverneze.

"Eu sunt de acord ca Emil Boc să îşi facă treaba acolo unde este acum. Până în 2012 mai avem un an, să îl lăsăm pe Emil Boc să guverneze", a afirmat Oltean.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, marţi, la Europa FM, că Emil Boc trebuie "să facă un pas înapoi", pentru că nu mai are energie, nu mai suscită speranţă şi optimism şi nu reprezintă o şansă pentru România, cu toate că este mai bun decât Victor Ponta şi Crin Antonescu la un loc.

Preda a declarat că alături de Monica Macovei şi Sever Voinescu se gândeşte la un plan potrivit căruia să acţioneze la alegerile interne din PDL. El a precizat că vede posibilă o formulă de conducere a PDL în fruntea căreia să se afle unul din cei trei reformişti, secondat de ceilalţi doi. El afirmă că are semnale pozitive atât de la membri vechi cât şi de la cei noi ai PDL, în privinţa susţinerii formulei Macovei-Preda-Voinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici