Olteanu a votat pentru parlamentari puternici care să pună administraţia locală la treabă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a votat, duminică, la Şcoala nr. 13 din cartierul Străuleşti, declarând la ieşirea de la urne că a votat pentru parlamentari "puternici" care să controleze şi să pună la treabă adiministraţia locală din Sectorul 1.

13 afișări
Imaginea articolului Olteanu a votat pentru parlamentari puternici care să pună administraţia locală la treabă

Olteanu a votat pentru parlamentari puternici care să pună administraţia locală la treabă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit de dimineaţă, ca să fie un vot bun pentru parlamentari puternici şi care să pună administraţia locală la treabă şi să o controleze, aşa cum am auzit şi astăzi (duminică-nr), aici, în secţia de votare. Acolo unde lucrurile merg prost, parlamentarii trebuie să pună administraţia locală să observe că sectorul 1 nu se termină la Arcul de Triumf. Perioada nu va fi uşoară, dar cu oameni hotărâţi şi care ştiu meserie, vom face o treabă bună. Vreau să sper că data viitoare, când voi veni la vot, să întâlnesc aici nişte vecini mulţumiţi de primăria lor şi de guvernul pe care îl au şi nu nemulţumiţi aşa cum sunt azi", a susţinut Olteanu.

Declaraţia liberalului a fost generată de intervenţia unui cetăţean care i-a atras atenţia lui Olteanu, în secţia de votare, că Bulevardul Petrila pe care se află şcoala nr 13 se află "într-o stare foarte proastă, nefiind asfaltat".

El nu a uitat să le ureze românilor ''La mulţi ani'' de 1 Decembrie, de Ziua Naţională.

În plus, preşedintele Camerei Deputaţilor a făcut un apel către cetăţeni să vină la vot. "Rog cetăţenii să vină la vot pentru a avea reprezentanţii pe care i-au ales", a spus Olteanu.

Bogdan Olteanu a venit la secţia de votare în jurul orei 9.30, însoţit de soţia Cristina şi de fiica lor, care a spus presei că tatăl său a votat ''ca să fie bine în case la oameni'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici