Omul autorizat să măsoare voturile: Avem primele date. Vom asista la adevărate răsturnări de ierarhie

Sociologul Marius Pieleanu a făcut o declaraţie publică din partea asocierii CURS-Avangarde, institutele autorizate oficial de BEC pentru a realiza EXIT-POLL la alegerile din 9 iunie.

Urmărește
4634 afișări
Imaginea articolului Omul autorizat să măsoare voturile: Avem primele date. Vom asista la adevărate răsturnări de ierarhie

Omul autorizat să măsoară voturile: Avem primele date. Vom asista la adevărate răsturnări de ierarhie

Marius Pieleanu a precizat, pentru publicaţia ştiripesurse faptul că prezenţa mare la vot conduce, din cercetările realizate până în ora 11.00, la schimbări de ierarhii. 
 
”Mobilizarea la urne nu este neapărat o surpziză pentru asocierea CURS-Avangarde. Noi aveam cercetări efectuate înaintea alegerilor,  existau date, pe care nu le-am făcut publice, care indicau o apetenţă mai mare a oamenilor pentru vot. Pe o participare mai mare la vot ne aşteptăm să schimbe ierarhiile şi este posibil să asistăm la surprize mari, mari de tot.
 
Deocamdată, ce vă putem spune pe datele de la ora 11.00 - 11.30, care au fost culese în teren de către oamenii CURS-Avangarde, inclusiv în Capitală avem parte de surprize destul de mari. Mai mult de atât nu putem spune deocamdată.
 
Toate datele apărute pe alte site-uri sau TV-uri sunt falsuri grosolane. Nu există niciun fel de egalitate, pentru niciun candidat. Măsurătorile despre care facem vorbire se referă la date prelucrate de către CURS- Avangarde, au procente şi ierarhii surprinzătoare. Insist foarte mult asupra faptului că acestea sunt date pentru ora 11.00", a precizat Marius Pieleanu pentru ştiripesurse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici