Opoziţia, şah la PNL. USR anunţă moţiune de cenzură împotriva lui Ciolacu apelând la Ciucă

Preşedinta USR Elena Lasconi a anunţat că USR va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. „Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă”, spune Lasconi.

Urmărește
760 afișări
Imaginea articolului Opoziţia, şah la PNL. USR anunţă moţiune de cenzură împotriva lui Ciolacu apelând la Ciucă

Opoziţia, şah la PNL. USR anunţă moţiune de cenzură împotriva lui Ciolacu apelând la Ciucă

„Am cunoscut mii de soldaţi, am fost şi în teatrul de operaţii din Afganistan şi sunt mândră de militarii noştri. Sunt pricepuţi şi curajoşi. Domnul Ciucă e politician şi vrea să ajungă primul ostaş în fruntea ţării. Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă! Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moţiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu. Hai cu curaj, cu onestitate şi respect. Faceţi din cuvintele astea fapte! Semnaţi moţiunea de cenzură a USR!”, susţine Elena Lasconi.

Ea îi transmite lui Ciucă: Ne vedem în Parlament.

„Altfel, rămâneţi ipocriţi, mincinoşi, cu comportament de amante care ştiu că sunt înşelate, care îşi mai iau şi o smetie peste ceafă, dar care rămân în relaţie, adică la guvernare, pentru bani şi privilegii. Haideţi cu semnătura! Ne vedem la Parlament!”, a adăugat Lasconi.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat luni că liberalii renunţă la coaliţia cu PSD. Are în ADN-ul său abuzul de putere, coaliţia noastră de guvernare cu PSD se opreşte aici, a spus Ciucă. Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor, a precizat şeful PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici