Oprescu spune că PSD şi PNL îi susţin varianta de buget al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, după o întâlnire cu liderii PSD şi PNL, că Victor Ponta şi Crin Antonescu s-au exprimat foarte clar că susţin varianta de buget propusă de el.

Urmărește
4 afișări

Oprescu a afirmat că, în discuţia cu cei doi lideri ai USL, aceştia au avut "exprimarea foarte clară" că vor susţine varianta lui de buget pentru Bucureşti.

El a menţionat că este în negocieri atât cu consilierii PDL din CGMB, cât şi cu liderii celorlalte partide reprezentate în Consiliu, pentru a se ajunge la o formă comun agreată de buget.

"Negocierile sunt în derulare, ne apropiem de o terminare. Sper ca în viitoarea şedinţă a CGMB, spre sfârşitul săptămânii viitoare, să îl adoptăm. Discuţiile sunt înaintate", a declarat Oprescu, precizând că va avea o întâlnire similară şi cu preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, vineri.

Primarul a afirmat că a avut un dialog deschis şi constructiv cu liderii PSD şi PNL, care l-au asigurat că, prin consilierii în CGMB, îi vor acorda sprijinul necesar.

Principalele puncte asupra cărora PSD şi PNL au insistat la buget, potrivit lui Oprescu, sunt cele legate de protecţia socială şi subvenţia la căldură, precum şi de finalizarea proiectelor în derulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici