Oprescu: Voi îndeplini condiţiile pentru a candida la Primărie, inclusiv demisia din PSD

Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat, marţi, la un talk-show al Antenei 2, că în acest moment se străduieşte să îndeplinească toate condiţiile legale pentru a candida ca independent, una dintre aceste condiţii fiind şi demisia sa din partid.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Voi îndeplini condiţiile pentru a candida la Primărie, inclusiv demisia din PSD

Oprescu: Voi îndeplini condiţiile pentru a candida la Primărie, inclusiv demisia din PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Oprescu a spus că, după ce nu a primit niciun răspuns din partea liderilor PSD în legătură cu intenţia sa de a candida la Primăria Capitalei şi luând în considerare "evoluţiile ulterioare", a decis să înceapă "toate condiţiile legale" pentru a se înscrie în cursa electorală.

"Am să îndeplinesc toate condiţiile legale (pentru a candida ca independent – n.r.) şi una din condiţii va fi aceasta (demisia din PSD – n.r.). Aş adăuga şi chestiunea morală, nu te poţi duce să concurezi propriii tăi foşti tovarăşi de luptă. Aşa e frumos, aşa e moral. Nu am să caut şapte mii de tertipuri, autosuspendare, suspendare, suspendarea suspendării...", a afirmat Oprescu, răspunzând întrebării dacă intenţionează să demisioneze din partid.

Oprescu a spus că a fost impresionat de unanimitatea cu care Comitetul Executiv al PSD a validat candidatura lui Cristian Diaconescu pentru Primăria Capitalei.

"Am să îndeplinesc toate condiţiile legale (pentru a candida – n.r.) în aşa fel încât să nu roşesc. Nu îmi dau demisia la televizor. Atunci când am să fac acest lucru am s-o fac faţă în faţă cu colegii mei . Mi-o prezint personal (demisia – n.r.). Oprescu nu se duce să se ascundă, după 16 ani cât am fost membru de partid, luptând alături de ei pentru obiective pe care le-am crezut comune. O spun cu multă părere de rău, dar nu vreau să devin patetic.Am s-o fac personal, eu nu mă ascund", a afirmat el.

Sorin Oprescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că începe strângerea de semnături în vederea candidaturii sale ca independent la Primăria Capitalei.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici